UPDATE: Ziua și avaria: sâmbătă se închide strada Brăilei

Distribuie articolul

UPDATE:

Traficul auto este blocat între bulevardul Dunărea și strada Oțelarilor deoarece pe strada Brăilei s-a produs o tasare de teren. Asfaltul s-a lăsat și a crăpat de-a lungul arterei, iar edilii au decis să blocheze traficul și să comande o lucrare. Muncitorii se află la fața locului și sapă în zona afectată de tasare pentru a afla cauza producerii ultimului accident de sol.

„În urma tasărilor pronunțate ale carosabilului pe strada Brăilei, în zona intersecției cu strada Vrancei, s-au impus măsuri imediate de închidere a traficului pe tronsonul cuprins între bulevardul Dunărea și strada Oțelarilor, în scopul decopertării structurii rutiere și de efectuare a săpăturilor pentru depistarea cauzelor ce au provocat fenomenele descrise mai sus. SC Apă Canal SA lucrează pentru depistarea și înlăturarea cauzelor urmând ca, în cel mai scurt timp, să se treacă la refacerea structurii rutiere și reluarea traficului în condiții de siguranță”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Avaria a afectat și mijloacele de transport în comun care trec prin zonă.

„Societatea Transurb informează ca, din cauza surpării de teren apărută pe strada Brăilei, între strada Vrancei și bulevardul Dunărea (zona Dana), următoarele trasee de transport circulă deviat astfel:

⁃ Traseele 105 si 29 circulă pe tur : capăt linie Micro 19 – strada Oțelarilor, dreapta pe strada Brăilei, continuând apoi pe itinerariul obișnuit. Pe retur se circulă deviat pe același segment precizat. Traseul 28 – mijloacele de transport repartizate la acest traseu circulă pe tur: strada Oltului- drumul de Centura-bulevardul Dunărea-strada Oțelarilor – capăt de linie Micro 19. La retur se menține același traseu: capăt linie Micro 19- strada Oțelarilor- bulevardul Dunărea- drumul de Centura-strada Oltului, continuând apoi pe itinerariul obișnuit. Traseul 30 – autobuzele circulă atât pe tur, cât și pe retur: Micro 19 – strada Oțelarilor- bulevardul Dunărea- Tirighina -capăt linie Borcan, pe retur se menține același traseu. Traseul 31- atât pe tur, cât și pe retur se circula deviat de la capăt linie Micro 19- strada Oțelarilor – bulevardul Dunărea – Barboși.(societatea Transurb)

Compania locală de transport va menține devierile de traseu până la remedierea avariei.

 

—————

Vineri, s-a scufundat centrul orașului Galați. Nu tot, dar nici mult nu mai are. Surparea pe care autoritățile s-au grăbit să o ascundă de ochii contribuabililor a apărut pe strada Navelor, în intersecția cu strada Domnească. Sâmbătă, o altă avarie îi va fugări pe șoferii care au chef să meargă prin cartierul Dunărea. Primăria anunță că după prânz se va închide strada Brăilei, pe sectorul cuprins între Bulevardul Dunărea (intrarea în oraș dinspre Tecuci) și strada Vrancei (vizavi de Neacșu).

„Începând cu ora 14.00, circulația va fi închisă pe strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Dunărea și strada Vrancei, din cauza unei avarii”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galați.

Reprezentanții municipalității vor reveni cu detalii despre avarie și despre perioada de timp în care va fi închisă strada Brăilei.


Distribuie articolul

You May Also Like