Shakespeare condensat în 45 de minute, la intersecția Navelor și Domnească

Distribuie articolul

Duminică seara, la Galați, va răsuna cuvântul lui Shakespeare într-o formă inedită de spectacol în aer liber. La intersecția străzilor Navelor și Domnească, de la ora 18:00, va poposi Caravana „Shakespeare”, care va prezenta și gălățenilor „Operele complete ale lui Shakespeare în 45 de minute”.
Galațiul este unul dintre cele 30 de orașe ale țării în care va ajunge caravana, în cadrul celor cinci săptămâni de turneu. Spectacolul, organizat în aer liber, este o producție a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova și va fi prezentat de trei actori ce străbat țara cu o camionetă, pentru a prezenta acest spectacol.

Într-un tur de forță artistică, actorii Lucian Vlăsceanu, Adrian Tudor și Alexandru Gabriel Boboruță, sub îndrumarea regizorului Alexandru Boureanu, vor evoca spiritul și geniul lui Shakespeare într-o reprezentație vibrantă și accesibilă tuturor.

Pe lângă faptul că accesul este liber, gălățenii au ocazia să se înscrie într-un concurs cu premii tentante, ce include un weekend pentru doi – cu cazare, transport și bilete la spectacole – la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional „Shakespeare”, care va avea loc în perioada 16-26 mai 2024, la Craiova.


Distribuie articolul

You May Also Like