Pe aici nu se trece: un segment al străzii Traian este închis circulației

Distribuie articolul

Atenție șoferi! Începând de luni, 24 iulie, se închide circulației auto strada Traian, în partea de nord a orașului. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Venus și Al. Măcelaru. Segmentul de drum va fi reabilitat, lucrarea făcând parte din proiectul amplu de modernizare a străzii Traian. În următoarele cinci luni, toate mașinile vor circula pe rute ocolitoare.

Pe porțiunea de drum cuprinsă între Spitalul Elena Doamnă și Bariera Traian se intervine la carosabil. Lucrarea care dă peste cap circulația auto la ieșirea din oraș spre Vânători ar trebui să fie gata până la finalul anului. Totul costă peste un milion de lei iar banii vin de la bugetul de stat.

„A fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru tronsonul str. Venus – str. Al. Măcelaru, segment ce face parte din proiectul amplu de modernizare a străzii Traian. Pe această porțiune de drum va fi refăcută suprastructura carosabilului. Valoarea totală a acestor lucrări este de 1.216.147 de lei iar fondurile vor fi alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrații Publice și Fonduri Europene prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Constructorul care a câștigat licitația pentru proiectul de execuție este Asocierea S.C. Dreams Riviera S.R.L. și S.C. Romsit Construct S.R.L. Termenul pentru finalizarea lucrărilor este 31.12.2017”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Primăriei Galați.

Pe perioada executării lucrărilor circulația este oprită. Mijloacele de transport în comun sunt deviate pe ruta ocolitoare care trece pe străzile Radu Negru – Lozoveni – Al. Măcelaru. Autoturismele mai pot ocoli pe bulevardul George Coșbuc și pe strada Tunelului, în zona Brateș.


Distribuie articolul

You May Also Like