Ediția specială a Festivalului Gulliver 2024 aduce spectacole internaționale la Galați

Distribuie articolul

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați organizează între 20 și 25 mai Festivalul Internațional de Animație Gulliver, un eveniment ce marchează 30 de ani de activitate artistică și educativă. Anul acesta, festivalul va aduce în oraș trupe de teatru din Spania, Ungaria, Israel și Republica Moldova, printre care se numără David Zuazola, Bence Sarkadi Theater of Marionettes, The Key Theatre și Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” din Chișinău.

De asemenea, ediția din 2024 se va distinge prin participarea unor nume mari ale teatrului românesc, precum Marius Manole, Marius Bodochi, Radu Afrim de la Teatrul Național „I.L.Caragiale” București; alături de alte teatre din capitală și din țară, precum Teatrul Mic, Teatrul de Artă București, Teatrul „Ion Creangă” București, Operă Comică pentru Copii București, Teatrul Muzical Ambasadorii București și Teatrul Magic Puppet din Cluj-Napoca. Mai mult, vor participa și cele mai cunoscute teatre pentru copii și tineret din țară, cum ar fi Teatrul de Animație „Țăndărică” București, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel” Târgu Mureș, Teatrul pentru Copii „Arlechino” Brașov, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani, Teatrul de Păpuși „Puck” Cluj-Napoca, Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret „Imaginario” Ploiești.

Festivalul va oferi și o gamă variată de activități în aer liber, inclusiv ateliere de creație, animații și jocuri pentru copii. Pe lângă acestea, vor fi organizate expoziții, lansări de carte, workshopuri și conferințe.

Mai multe detalii despre programul festivalului vor fi disponibile în curând pe site-ul www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de Facebook a teatrului. Organizatorii invită toți interesații să urmărească aceste canale pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.


Distribuie articolul

You May Also Like