VIDEO/Individul care a lovit intenționat cu mașina mai multe persoane este recidivist. Luni, el află dacă rămâne după gratii

Distribuie articolul

Justiția este oarbă: tânărul din Brăila care duminică a înjunghiat un bărbat și apoi a lovit cu intenție mai multe persoane în timp ce se afla la volanul unei mașini este recidivist. Anul trecut, individul a avut o condamnare pentru violențe dar judecătorul a decis să nu-l trimită după gratii. În urmă cu circa doi ani, împreună cu tatăl său, el a bătut o persoană cu o rangă, însă instanța a fost îngăduitoare și l-a pedepsit la șase luni cu supraveghere.

Conform deciziei instanței, tânărul a fost găsit vinovat de loviri și alte violențe. În momentul pronunțării deciziei, el avea 17 ani și a fost supravegheat în cele șase luni chiar de mama sa. Asta, deși anchetatorii stabiliseră că victima fusese bătută cu o rangă de cei doi agresori, tată și fiu. Prima decizie a aparținut Judecătoriei Brăila și a fost anunțată pe 19.07.2017.

„Aplică inculpatului Parfenie Marius Valentin măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni”, este soluția anunțată pe portalul instanței.

Ulterior, apelurile inculpaților au fost respinse de Curtea de Apel Galați, soluția devenind defintivă pe 24.11.2017.

Individul care a băgat 10 persoane în spital află luni dacă va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Tânărul de 20 de ani va fi dus în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă. Tot luni sunt așteptate rezultatele analizelor care vor arăta dacă individul consumase droguri înainte de a urca la volan. Polițiștii au stabilit că el băuse alcool, etilotestul indicând o concentrație de 0,37mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii spun că totul a pornit în urma unui conflict petrecut în localitatea Cazasu. Duminică, la prânz, șoferul a înjunghiat un bărbat care dorea să vândă o mașină, a urcat la volan, a lovit intenționat două persoane pe drumul de centură, a ajuns la mall și a încercat să intre în magazin cu mașina. În urma incidentului cel înjunghiat și alte nouă persoane au ajuns la spital. Individul de la volan a fost coborât cu forța din mașină de mai mulți clienți ai mall-ului în timp ce striga că „trebuie să curgă sânge pentru țara asta”. Ulterior, el a fost reținut de polițiști și dus la audieri.

VEZI VIDEO AICI

Sursa:FB


Distribuie articolul

You May Also Like