Transport ilegal de zilieri, oprit de Poliția Rutieră

Distribuie articolul

Un șofer din Galați a fost prins de Poliția Rutieră, în această dimineață, transportând din nou persoane contra cost, fără respectarea prevederilor legale, după ce, în urmă cu câteva zile, a mai fost sancționat pentru aceeași abatere.

El a fost sancționat cu amendă de 5.000 lei și i-au fost ridicate plăcuțele și certificatul de înmatriculare pentru 6 luni.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 05.20, polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat in trafic, la volanul unei autoutilitare care circula pe o stradă, din localitatea Cuza Vodă, un bărbat, de 51 de ani, ce efectua transport de persoane contra cost, fără a deține autorizație de transport in regim de închiriere.

În interiorului autovehiculului, destinat exclusiv transportului de marfă , au fost identificate 15 persoane.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volan fusese sancționat contravențional în cursul săptămânii, pentru o faptă similară, la acel moment fiindu-i suspendat și dreptul de utilizare a vehiculului cu care fusese depistat.

Pentru contravenția constatată in această dimineață , bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei, fiindu-i suspendat totodată și dreptul de utilizare pentru o perioadă de 6 luni, a autoutilitare cu care a fost depistat”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like