Vești bune de la Spitalul Județean din Brăila. Victimele „nebunului” de la mall sunt în stare stabilă

Distribuie articolul

Victimele incidentului de duminică sunt în stare stabilă. Este vorba despre persoanele care au fost lovite intenționat cu mașina, dar și de bărbatul care a fost înjunghiat. Toți pacienții rămân internați la Spitalul Județean din Brăila.

Pe parcursul nopții, victimele au trecut prin mai multe intervenții de specialitate și au rămas sub supravegherea medicilor. Trei persoane se află încă la Terapie Intensivă, în timp ce ceilalți pacienți au fost transferați în diferite secții ale spitalului brăilean. Printre răniți se află și doi copii de 11 și de 13 ani care sunt în afară oricărui pericol, fiind internați la Secția Chirurgie Infantilă. Adulții răniți au între 43 și 62 de ani, în starea cea mai gravă fiind bărbatul înjunghiat și persoanele lovite de mașină pe drumul de centură. Totuși, reprezentanții spitalului precizează că toți răniții sunt în stare stabilă și că momentan nu se impune transferul pacienților la spitale din București.

În ultimele 24 de ore, la Spitalul Județean din Brăila a fost mobilizare. Personalul medical aflat în tură a primit ajutor de la colegii care erau acasă. 10 medici de diferite specialități au venit la spital pentru a-și ajuta colegii. Ei au participat la trierea răniților și la intervențiile de specialitate până seara târziu.

Foto: Obiectiv Vocea Brailei


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns