Pedeapsă mare pentru pensionarul din Galați care și-a tranșat concubina

Distribuie articolul

26 de ani de închisoare. Este pedeapsa primită de gălățeanul de 75 de ani care și-a omorât și tranșat concubina. Tribunalul Galați l-a condamnat pe Vasile Tofan la 25 de ani de închisoare pentru crimă și la 3 ani pentru profanarea cadavrului.

Conform legii, la pedeapsa cea mai grea a fost aplicat un spor de 1 an de închisoare, astfel că gălățeanul ar trebui să ispășească o pedeapsă de 26 de ani și să plătească daune morale în valoare de 300.000 de euro. Decizia nu este definitivă și a fost deja contestată de criminal.

Crima a avut loc în luna iunie, anul trecut, în apartamentul bărbatului. Femeia de 63 de ani a fost ucisă cu 15 lovituri de cuțit. Criminalul a tranșat apoi cadavrul în cadă, i-a secționat mâinile și picioarele, a pus totul în saci și apoi a aruncat trupul neînsuflețit și membrele secționate pe marginea Drumului de Centură din Galați, în zona Cimitirului Coca Cola. Potrivit anchetatorilor, totul a pornit de la o ceartă conjugală și a degenerat în violență extremă, pe fondul consumului de alcool.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns