UPDATE: Violență extremă: doi copii sunt bătuți crunt de tatăl lor. Bestia filmează întreaga scenă 

Distribuie articolul

UPDATE2: Tatăl violent, care a filmat în timp ce își bătea copiii, a fost arestat pentru 30 zile sub acuzațiile de violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și amenințare. Judecătoria Tecuci a luat această decizie, care poate fi contestată. Surse judiciare susțin că bărbatul a fost condamnat în trecut pentru omor. A stat în închisoare 7 ani, până în 2005, când a fost eliberat din detenție. Între timp, s-a reabilitat în condițiile legii și are cazierul curat. Aceleași surse spun că bărbatul ar fi ucis-o pe mama femeii cu care trăia la acea vreme.

——————-

UPDATE1: Bărbatul care s-a filmat în timp ce își bătea crunt copiii de 2 și 5 ani a fost reținut pentru 24 ore. A fost plasat în arestul IPJ Galați. Astăzi va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

———————————-

Poliția din Galați face anchetă într-un caz crunt de violență în familie, după ce a intrat în posesia unor imagini înfiorătoare. Pe imaginile ajunse la Poliție, se vede cum tatăl își bate fără milă fetița de 5 ani și băiețelul de 2 ani și filmează întreaga scenă. Nu este impresionat deloc de plânsetele și strigătele de durere ale micuților. Îi lovește cu palmele și pumnii în cap și peste față, în special. Întreaga scenă filmată a fost trimisă de agresor soției sale, aflată la muncă în străinătate. Femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor la Poliție.

„În urma unei sesizări făcute în jurul orei 22.00, la numărul unic de urgență 112, polițiștii au mers la domiciliul bărbatului din comuna Nicorești, unde l-au găsit pe acesta împreună cu cei doi copii minori. Din cercetări a reieșit faptul că în cursul aceleași zile, în jurul orei 12.00, bărbatul i-ar fi agresat fizic pe cei doi copii, filmând agresiunea cu telefonul mobil și ar fi trimis imaginile soției sale care este plecată în străinătate. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu cu o durată de cinci zile, prin care i-au interzis bărbatului să se apropie copii la o distanță mai mică de 100 de metri și totodată au deschis un dosar penal pentru violență în familie”, a declarat presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Cazul este anchetat și de Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului din Galați.

„Copiii au fost luați din situație de risc în care au fost puși de tatăl lor, sunt într-un loc sigur, urmând să le asigurăm o măsură de protecție. Sunt împreună cu o bunică. Putem alege varianta plasamentului la familia extinsă, ori plasament la un asistent maternal, asta vom vedea în perioada următoare. Părintele exista la noi în evidență, îl monitorizam pentru că este un părinte violent… Știm că mama este plecată în străinătate și că urmează să vină”, a spus directorul adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Galați, Ciprian Groza.

Sursa video: Youtube

Distribuie articolul

You May Also Like