Încă una nefăcută… Banchetul de after school !

Distribuie articolul

După ce o controversată față bisericească din zona Dobrogei a (ne)cugetat profund și a pus în aplicare o Înviere aiurea, la mijloc de săptămână, într-o zi lucrătoare, fără să țină cont de orânduiala și sfaturile mai marilor ierarhi ai BOR, se prefigurează o altă nefăcută.


Deocamdată, ce-i drept în stadiu de recomandare, se are în vedere o notă internă trimisă dascălilor pentru organizarea festivităților de sfârșit de an. Când? După ce elevii din anii terminali, doar la aceștia se referă nota ministrului Învățământului, Monica Anisie, vor fi trecut deja de perioada examenelor.
Dacă vorbim de celebrele banchete, ce vor fi organizate, bineînțeles în aer liber, fără distanțarea personală (distanțarea socială rămâne un termen utilizat anapoda, cu care ne-au bombardat unii aiurea preț de câteva luni, dar care, analizat, înseamnă altceva), rămâne să vedem cum vor decurge acestea.

Date fiind ultimele informații ce circulă în spațiul public, conform cărora avem un prim caz de elev de clasa VIII infectat cu Coronavirus, ieșirea cu o astfel de idee este cel puțin hazardată.


Apoi ar mai fi și altă latură, mai morală. Aceste banchete de absolvire erau practic o manifestare pentru cei ce au promovat acele clase. Ce se întâmplă cu un elev care a promovat, poate chiar cu rezultate bune, iar la examenul ce va urma a avut ghinion? Vine cu drag la banchetul de… after school?


Distribuie articolul

You May Also Like