UPDATE: Așa, domn primar Pucheanu ? Rușinică !!!

Distribuie articolul

UPDATE: În urma contactării de ieri a dispeceratului firmei ce asigură mentenanța iluminatului public în municipiul Galați, în cursul nopții, mai precis după ora 0,25, pe strada Brigadierilor au fost reaprinse toate corpurile de iluminat. Când vrei, se poate…

————

Firmele ce s-au perindat sau încă se perindă cu lucrări în infrastructura municipiului Galați poate au fost alese pe criterii ce țin de calitatea lucrărilor, poate de cel al prețului cel mai scăzut, poate pe cel al execuției mai rapide, poate toate la un loc sau poate, vorba moldoveanului, pi loc șî diloc.

Nu intrăm în amănunte tehnice, nici măcar în cele legate de design pentru că, nu-i așa cel ce plătește, hotărăște. Numai că vorbim de bani publici, nenea primaru! La matale în curte poți face cum te duce căpșoru, în munițip însă, o consultare cu mai mult de două babe pe care le-ai prins la rând la păstârnac și încă doi moșnegi de la nu știu ce organizație de cartier a PSD, se impunea. Chiar nu-mi vine a crede că ai dat pe spate electoratul PSD cu glumele alea proaste de le-ai pus la Pasajul din Centru și nici că sunt încântați că se vor așeza pe pietroaiele alea încinse la vară. Vedeți atunci senzații tari în Port… ! Aveți pe-aici prin zonă câteva imagini cu ce au lăsat în urmă acele firme care au prestat pe Domnească sau N.Bălcescu. Nice, nu ? Să nu spuneți că lucrările nu-s gătate că vă ia mama lui proces verbal! Cum să arunci, sau mă rog, să (ne)orânduiești bolovănișul prin spatele blocurilor,pe spațiile verzi? Cum să ții blocată vre-un sfert de parcare în zonă cu bănci și alte de-alea pentru o budă publică după care nici n-ai strâns, nici n-ai cârpit asfaltul pe șanțul respectiv. Și trecură ceva timp!


N-am trecut dincolo de Păpădie că mi-e frică. Aș putea-o da în editorial și sincer, mi-e jenă!


Altă chestie așa tot din ograda lui matale. Ați încheiat la 18 noiembrie anul trecut un contract pentru iluminatul public, mentenanță și ce mai pică, cu o firmă Flash Lighting Services pentru 4 ani. Ok. De aproape o lună, tot în centru, pe Brigadierilor, chestia aia pe care întoarce troleul, e o beznă lucie. V-ați lăudat prin presă cu un nr de telefon, un fel de dispecerat unde pot suna gălățenii pentru a semnala diverse disfuncționalități ale iluminatului public. Și sun. Îmi răspunde un tip amabil. Și îi explic problema. Îl trag ușor de limbă cât să nu se prindă. Omul era din alt film. Din Brașov. Avea el habar de Brigadierilor cum aveam eu cu str. Gral. E. Mendez din Asuncion, Paraguay. Putem înțelege că ăia din Brașov sau de unde or fi au fost cei mai valabili, cei mai buni la preț bla-bla-bla, dar nu-l pune pe gălățean să sune la Brașov și să-i povestească ăluia ce ? De strada Brigadierilor?

Nu era mai corect să-l obligi pe parandărătnic prin contract să-și deschidă dispecerat la Galați cum e firesc? Ce-i trebuia? O magherniță, doi angajați și tot atâtea telefoane. Mare brânză! La așa sumă! N-am să înțeleg vreodată de ce vouă, ăstora de la PSD vă place să vă scărpinați cu stânga-n dreapta.

E boală de partid cumva?


Distribuie articolul

You May Also Like