VIDEO: Șoferul care a lovit un polițist s-a predat. El a fost reținut pentru 24 de ore

Distribuie articolul

Tânărul care a lovit cu mașina un polițist și a fugit de la locul faptei s-a predat. El era căutat de trei zile. Pentru prinderea lui, polițiștii au organizat filtre la ieșirile din Galați și au verificat spitalele deoarece fugarul ar fi putut fi rănit. Până la urmă, bărbatul de 27 de ani s-a predat.

Miercuri dimineață, însoțit de un avocat, el s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Polițiștii l-au reținut deja pentru 24 de ore, urmând să-l ducă în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi ultraj.

Aventura bărbatului a început duminică după amiază în Valea Orașului. Atunci, polițiștii l-au văzut la volanul unei mașini și au încercat să-l oprească deoarece aveau informații că nu deține permis de conducere. Deși s-au tras mai multe focuri de armă, șoferul a reușit să fugă iar mașina a fost găsită abandonată pe strada Portului.

„La vederea echipajului de poliție, bărbatul a oprit mașina, dar în momentul în care cei doi polițiști s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă și accidentându-l pe unul dintre ei. Polițiștii au tras patru focuri de armă în plan vertical și asupra autoturismului conducătorul auto, reușind totuși să fugă de la locul incidentului. După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat și cu parbrizul spart, pe strada Portului”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Distribuie articolul

You May Also Like