Unitățile din domeniul HoReCa își așteaptă turiștii

Distribuie articolul

Comisarii Autorității pentru Protecția Consumatorilor au încheiat sesiunile de prevenire și consiliere a operatorilor economici care activează în domeniul HoReCa, potrivit unui comunicat al Autorității.

„În prima săptămână dedicată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pregătirii zonelor turistice din România în vederea primirii turiștilor cu ocazia minivacanței de 1 Mai – Sărbători Pascale, comisarii ANPC au încheiat sesiunile de prevenție și consiliere a operatorilor economici care activează în aceste regiuni, în domeniul HORECA. În perioada 23-30 aprilie 2024, echipele de control din cadrul Comandamentului special creat pentru monitorizarea activităților comerciale în minivacanța de la debutul lunii mai vor verifica modul în care operatorii economici s-au pregătit pentru a face față numărului important de turiști care sunt așteptați aici”, se spune într-un comunicat.

Potrivit ANPC, în perioada 1-6 mai 2024, în cadrul aceleiași campanii, vor fi asigurate echipe de permanență, în toate zonele menționate, pentru a răspunde eventualelor reclamații sosite din partea consumatorilor.


Distribuie articolul

You May Also Like