Uite ce mai scriu fruntașii Galațiului pe FB

Distribuie articolul

Uite și de asta o ducem prost. O persoană binevoitoare ne-a trimis o postare pe FB care este semnată de Marius Humelnicu, city-managerul orașului Galați.  Dacă nu este o greșeală(cont fals, farsă etc) atunci este de plâns pentru că textul are nevoie de „subtitrare”.

Culmea, frazele vărsate pe FB de unul dintre mai marii orașului sunt despre Universitatea Dunărea de Jos. Am citit de mai multe ori textul(în special prima parte) și bănuim că autorul a dorit să laude universitatea gălățeană.

„Prezent la evenimentul celor 70 de ani de activitate didactică, cercetare științifică și activități socio-culturale, au făcut ca Universitatea Dunărea de Jos să devină una dintre cele prestigioase instituții de învățământ superior de stat din sud-estul României, drept pentru care, mii de studenți urmează cursurile facultăților gălățene, printre care mă număr și eu(absolvent Promoția 2002). Tot ceea ce s-a realizat și se realizează este rezultatul muncii stăruitoare și responsabile ale stimaților profesori și studenți….”, a scris Marius Humelnicu pe FB.

Postarea dovedește că nici universitatea gălățeană nu este perfectă sau că anul 2002 nu a fost prea fertil din punct de vedere academic. Cât despre sutele de like-uri care însoțesc postarea humelniciană, avem doar laude. Oameni inteligenți care au reușit, mai mult decât noi, să înțeleagă mesajul profund al city-managerului Marius Humelnicu.


Distribuie articolul

You May Also Like