Prezență peste așteptări la primul centru de vaccinare drive-thru din orașul Galați

Distribuie articolul

Aproximativ 900 de persoane s-au vaccinat într-o singură zi la centrul de tipul drive-thru din orașul Galați. A fost o prezență peste așteptări, iar organizatorii au fost nevoiți să suplimenteze numărul de doze.

Centrul de vaccinare drive-thru a fost deschis duminică, în parcarea Galati Shopping City. Organizatorii aveau în depozite 600 de doze de vaccin Pfizer și au mai adus încă 300 de doze în partea a doua a zilei.

„Primăria municipiului Galați informează că, începând de duminică, 9 mai 2021, funcționează primul centru de vaccinare de tip drive – through din oraș care este amplasat în parcarea Galati Shopping City. În cadrul centrului, care are patru fluxuri de vaccinare, se utilizează serul Pfizer, iar programul este între orele 8.00 și 20.00. Primăria municipiului Galați asigură amenajarea și dotările necesare pentru buna funcționare a centrului de vaccinare”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.

Exceptând ziua de dumincă (datele nu au fost centralizate), numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 4 ianuarie 2021) la nivel județean este 140.300. Numărul total al persoanelor din județul Galați care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 42.507. Alte 29.286 de persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2. În ultimele zile nu au fost raportate reacții adverse post imunizare, transmite Prefectura Galați.

Foto: Facebook Pro Lider FM


Distribuie articolul

You May Also Like