Învățământul hibrid dispare din 8 februarie

Distribuie articolul

Asta pentru că părerea unanimă este că acest sistem nu a dat rezultate. Profesorilor le-a fost aproape imposibil să coordoneze jumătate de clasă in online și cealaltă jumătate, fizic, în băncile școlilor.

 La o incidență de sub 1 la mia de locuitori grad de infectare cu Covid 19, absolut toți elevii vor merge la cursuri începând cu prima zi a semestrului II – februarie, acesta fiind practic scenariul verde. Pentru incidența de sub 3 la mia de locuitori (scenariul galben), vor merge la ore copiii de la grădinițe, elevii din ciclul primar – clasele I-IV si cei ce vor susține în vară examene naționale, respectiv clasele VIII și XII.

Pentru scenariul roșu, incidență de peste 3 la mia de locuitori, grad de infectare, cum este în prezent și situația municipiului Galați și a orașului Tg. Bujor, vor merge fizic in unitățile de învățământ doar copiii din grădinițe și cei din clasele primare.

La un grad de infectare de peste 6 la mia de locuitori, localitățile se carantinează iar școlile se închid, urmând a se reveni la sistemul online.

Decizia punctuală pentru fiecare localitate va fi luată în data de 2 februarie când începe vacanța inter-semestrială.


Distribuie articolul

You May Also Like