Ticăloșie, cinism, abrambureală și aiurism

Distribuie articolul

Încep a crede că politica,  jocul politic pe care unii inși ajunși vremelnic, din greșeală, pe băncile Senatului sau al Camerei Deputaților, este de cel mai scăzut nivel de ipocrizie.

Ieri, cei ce-și spun opozanți, dar de fapt dețin o majoritate toxică, au avut o atitudine mai degrabă de chibițăreală infantilă, adoptând proiectul de lege propus de Executiv referitor la instituirea Stării de Alertă cu amendamente ce duc acest act normativ în ridicol.

 Știm cu toții ce măsuri de relaxare a propus Executivul. Ei, un domn senator căruia nici nu-i voi rosti numele, din decență, a propus și s-a adoptat ca terasele să fie deschise de la sfârșitul acestei săptămâni. Adică una dintre zonele absolut riscante pentru populație, la această dată. Nu comentăm ilogica acestui senator PSD, pentru că în momentul de față, cu concedieri, cu șomaj tehnic, cu economii aproape sufocate, românilor le mai rămăsese ultima grijă- când se redeschid terasele- repet, în mintea respectivului senator. Dincolo de grija pentru sănătatea semenilor rămâne să analizăm și prioritățile acestui politician și a partidelor ce au votat această năzdrăvănie.

Ca aiureala să fie completă, aceiași majoritate depune astăzi un proiect prin care se încearcă amânarea alegerilor pentru vara anului viitor. Motivul? Siguranța cetățenilor. Păi bre, domnul sanatoriu, ieri le-ai dat drumul la terase, că nu-s așa periculoase dar amâni alegerile până la anul. De ce ? Că ești aiurea cotat de electorat și speri ca alții să-și rupă gâtul până atunci?

Concluzionând, opoziția majoritară- termen nou! , nu numai că e ticăloasă dar e și mai mult de-atât dacă ne referim la ideea unor, hai să le spunem oameni, cum că numărul mult mai mare de morți în urma pandemiei ar fi propulsat indiscutabil PSD și acoliții iarăși la butoane.

Ca să fie și cireașa pe tort prezentă, azi CCR spune că starea de alertă e constituțională dacă…atenție mare. nu se îngrădesc drepturile cetățenilor.

Mai pe înțelesul unora, avem dreptul constituțional de a merge la o terasă, nu-i așa ?


Distribuie articolul

You May Also Like