Strada Frunzei, închisă pe termen necunoscut. Află AICI ce au stabilit autoritățile gălățene

Distribuie articolul

Circulația mașinilor și a tramvaielor este în continuare blocată pe strada Frunzei. Asta chiar dacă au trecut trei zile de la incidentul produs în parcarea hotelului și pompierii au stabilit că nu mai este pericol de explozie sau incendiu. Totuși, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați a decis menținerea restricțiilor de circulației pe strada Frunzei, în zona exploziei.

Autoritățile au impus o serie de condiție proprietarului imobilului și companiilor care dețin rețele de utilități în zonă. Nu se precizează însă un termen, așa că șoferii trebuie să se obișnuiască cu ideea că există și străduțe de cartier.

„S-a decis menținerea restricțiilor de circulației pe strada Frunzei, în zona exploziei, de către Poliție, până la îndeplinirea tuturor măsurilor impuse proprietarului, în vederea demarării lucrărilor de consolidare a terenului. De asemenea, furnizorii de servicii vor verifica rețelele administrate. Lichidatorul/proprietarul imobilului va asigura neutralizarea conținutului rezervoarelor și va verifica instalațiile fostei stații de carburanți. De asemenea, s-a solicitat consolidarea terenului de către proprietar, conform măsurilor dispuse de către expertul autorizat, precum și realizarea unui studiu geo care să reflecte starea de afectare a structurii rutiere, în zona limitrofă exploziei”, a anunțat Biroul de Presă al primăriei Galați.

Până la îndeplinirea condițiilor puse de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați, la fața locului se vor afla mai multe echipaje ale Poliției Locale pentru a asigura perimetrul afectat de explozie.


Distribuie articolul

You May Also Like