Vestul Sălbatic s-a mutat la Galați

Distribuie articolul

Doi tineri din Galați sunt anchetați de Poliție, după ce au tras cu o armă cu aer comprimat, după o mașină, în plină stradă. Ei sunt suspectați de distrugere, dar ar putea fi inculpați și pentru uz de armă fără drept și tulburarea liniștii și ordinii publice. După comiterea faptei, cei doi au dispărut și au fost identificați și prinși de polițiști 24 de ore mai târziu, la Smârdan.

Iată ce spune IPJ Galați despre derularea faptelor:

”La data de 11 decembrie, polițiștii gălățeni au identificat doi tineri, de 22 și 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări a reieșit că, în seara de zilei de 10 decembrie, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit între tânărul, de 22 de ani, și fosta sa prietenă, cei doi ar fi încercat să blocheze mașina în care se afla aceasta și care staționa pe strada Cloșca, din municipiul Galați.

Întrucât nu au reușit, același tânăr, folosind un pistol tip airsoft, armă neletală, nesupusă autorizării, ar fi tras înspre oglinda retrovizoare a autoturismului, spărgând-o.

Persoanele în cauză au fost depistate de polițiști, pe raza comunei Smârdan, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”.


Distribuie articolul

You May Also Like