SPORT/ Victorie concludentă pentru Oțelul în ultimul amical

Distribuie articolul

Astăzi, la orele prânzului, echipa gălățeană a susținut pe teren propriu ultima partidă de verificare înainte de startul returului de campionat, adversar fiind Hușana Huși, locul 4 in prima serie a Ligii 3.

După o primă repriză mai echilibrată în care totuși ocaziile mai mari le-au avut oțelarii, la trei minute de la reluare gălățenii au reușit deschiderea scorului prin Stoian, din pasa lui Nica. Au urmat patru minute de foc – min. 62 și 66, în care Oțelul a mai punctat de două ori prin Răducan la doar șapte minute de la intrarea sa în teren.

Cu zece minute înainte de final, același Răducan reușește tripla, transformând un penalti după un fault la Stancu. Cu trei minute înainte, Dobre trimitea mingea violent în bara porții celor de la Hușana. Scor final: Oțelul Galați – Hușana Huși 4-0.

Tehnicianul Petre Grigoraș a început partida fără patru jucători importanți, menajați după ușoare accidentări –Sârghi, Bârlădeanu, Păun și Marquinhos – în următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Cucu, Ghiocel, Sevastian – Neagu, Cireș, Stoian, Nica, Gavrilă – Cârjan. Au mai evoluat: Dinu, Petrache, Stancu, Dobre, Răducan La sfârșitul săptămânii viitoare, prima etapă a returului, Oțelul jucând în deplasare cu conjudețeana Avântul Valea Mărului, partida având mari șanse să se dispute la Galați, bineînțeles fără spectatori.


Distribuie articolul

You May Also Like