Prefectul Panaitescu are șef liberal!

Distribuie articolul

Chiar dacă într-un mod ușor ipocrit noul prefect a primit câteva aprecieri otrăvite de la Pucky, acesta va avea o viață mult mai complicată în acest mandat decât în cele anterioare. Cum spuneam, cu ceva „periaj” pe ici pe acolo, prin părțile esențiale executate molcom de socialiști, propus de USR, și cu un secretar de stat în relația cu prefecturile, liberal, tot gălățean, Aurelian Păduraru.

Mai mult decât atât, mai are de gestionat și o pandemie, iar predecesorii săi, chiar dacă debutanți în postura de prefect, Gabriel Avrămescu și Eugen Hristache, s-au descurcat onorabil pe această zonă.

Nici în ceea ce privește colaborarea cu cei doi subprefecți liberali, Andra Mihaela Costache și Paul Cristea, lucrurile nu vor fi tocmai simple, cei doi venind din posturi în care au acumulat experiență – secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, respectiv cinci mandate de primar în comuna Șendreni. Chiar dacă există ceva scepticism în ceea ce privește oportunitatea acestei numiri, rămânem cu o nominalizare a USR care contravine principiilor partidului, acela de a promova oameni noi și mai ales tineri.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns