SPORT/ CSM Galați a început returul cu două înfrângeri în Liga Florilor

Distribuie articolul


În Sala Sporturilor din Bistrița a început turneul ce programează primele patru jocuri din returul primei ligi la handbal feminin.

Cu o zestre săracă de puncte, handbalistele antrenoarei Alexandrina Soare și-au propus ca în această parte a doua a campionatului să prindă cel puțin unul din locurile ce dau dreptul participării la barajul de supraviețuire.

În primul joc, cu gazdele de la CSM Bistrița, ca mai in toate meciurile, CSM Galați a jucat doar o repriză, cea de-a doua. Diferența uriașa din prima repriză (19-7) neputând fi surmontată după reluare chiar dacă după pauză scorul ne-a fost favorabil (16-13). Scor final CSM Bistrița – CSM Galați: (32-23).

Al doilea meci al turneului ne-a adus față în față cu vecinele de la Dunărea Brăila. De data aceasta, gălățencele au pierdut ambele reprize și implicit și meciul la o diferență de șapte goluri. Scor final: 23-16 (10-9).

Astăzi este zi de pauză, turneul urmând a continua joi și sâmbătă când CSM Galați va întâlni CSM București (ora 17,30) și Măgura Cisnădie (ora 10).


Distribuie articolul

You May Also Like