Primăria Galați a anunțat cum vrea să rezolve problema câinilor fără stăpân: îi sterilizează pe iubitorii de animale

Distribuie articolul

Nu-i glumă. Primăria Galați a anunțat că vrea să-i sterilizeze pe iubitorii de animale. De fapt, serviciile sunt complexe, pe măsura contribuțiilor la buget. Municipalitatea vrea să-i curețe pe iubitorii de animale de purici și păduchi, să-i vaccineze, să-i sterilizeze și să le implanteze cipuri. Asta conform unui anunț trimis în weekend.

„După înregistrarea cererii iubitorii de animale vor fi programați pentru servicii de deparazitare, vaccinare, sterilizare și microcipare”, scrie într-un comunicat de presă al Primăriei Galați.

În sfârșit Primăria a pus laba în prag și ne-a dezvăluit cum va rezolva problema câinilor fără stăpân: îi sterilizează pe iubitorii de animale ca să nu mai latre de pomană pe domeniul public. Strategia pare a fi simplă: văzând ce pățesc îngrijitorii lor, câinii își vor face bagajele și vor pleca în lumea largă.

Problema va fi rezolvată doar dacă în campania inițiată de Primărie nu-și bagă coada cei de la Help Lăbuș. Vă imaginați ce se va întâmpla dacă voluntarii fundației încep să-i strângă de pe străzi pe iubitorii de animale? Hingherii Primăriei vor rămâne din nou cu buzele umflate iar asociația de protecție a iubitorilor de animale va prim un nou nume: Help Lenuș.

Pornind de la oferta generoasă a Primăriei, ne putem imagina și alte servicii care ar putea fi oferite gălățenilor. Contribuabilii care își plătesc la timp taxele și impozitele locale vor fi scărpinați sub burtă, cetățenii care votează cum trebuie vor primi tradiționalii covrigi în coadă iar colegii de partid vor fi recompensați cu un os de ros. Ceilalți vor fi eutanasiați!


Distribuie articolul

You May Also Like