Spitalul regional Galați-Brăila nu se mai construiește

Distribuie articolul

La început erau opt, apoi au rămas trei. Până la final, zero. Este vorba despre spitalele regionale promise de alianța PSD-ALDE.

După minciuni care au ținut trei ani, premierul Viorica Dăncilă a recunoscut cu nonșalanță că nu sunt bani pentru noile spitale. Printre alți, rămân cu ochii în soare gălățenii și brăilenii care au votat PSD pentru că li s-a promis spital.

Minciuni marca PSD. După trei ani de declarații sforăitoare, discuții, vizite în teren, schimburi de documente, Guvernul recunoaște că nu are bani pentru spitalele regionale. Nu se mai face nici un spital în următorii ani la București, Iași, Craiova, Brașov, Constanța, Timișoara, Târgu Mureș și Galați-Brăila.

Dacă îi ascultai pe guvernanți în urmă cu câteva luni/ani, spitalele erau aproape gata. Străluceau în soare și erau poleite cu bani de la bugetul de stat pentru că alde Dragnea, Teodorovici și Olguța nu au vrut să acceseze finanțări europene. Probabil, este complicat și nici nu au loc la masă firmele de partid.

La Dunărea de Jos suntem de râsul lumii. Cioara lui Hippocrate de pe gard le-a luat mințile politicienilor gălățeni și brăileni care s-au certat din cauza poziționării viitorului spital.

Unii îl voiau mai la stânga, alții mai la dreapta, dar toți anunțau că spitalul va avea o mie de paturi, dotări din secolul următor, heliport și cosmodrom. Și o să vă mai zică la viitoarele alegeri!


Distribuie articolul

You May Also Like