Cum au votat parlamentarii gălățenilor la moțiunea de cenzură

Distribuie articolul

Nu au fost surprize în Parlament, în timpul dezbaterii asupra moțiunii de cenzură. Parlamentarii gălățenilor au votat așa cum le-a dictat conștiința… de partid. Membrii opoziției au dat cu Dăncilă de pământ, în timp ce reprezentanții puterii s-au abținut de la vot.

Senatorii și deputații de la PNL, USR, PMP și Pro România au votat pentru aprobarea moțiunii. Cel mai complicat a fost pentru deputatul Eugen Durbacă, liderul filialei gălățene a partidului lui Victor Ponta. În primul rând, el a fost nevoit să meargă la serviciu. În al doilea rând, a votat împotriva unor oameni cu care a împărțit o pâine albă și alături de alți oameni cu care este la cuțite.

Moțiunea de cenzură care a determinat căderea Guvernului Dăncilă a fost votată de 238 de parlamentari. În ordinea numerelor de pe tricou, pentru moțiune au votat senatorii George Stângă (PNL), George Dircă (USR) și Nicolae Marin (Pro România, fost senator PSD). De la Camera Deputaților au venit voturi de la Victor Paul Dobre (PNL), Bogdan Rodeanu (USR), Cătălin Cristache (PMP) și Eugen Durbacă (Pro România).

Așa cum vă spuneam, parlamentarii PSD s-au ferit de urnă ca dracul de tămâie. Nu au votat senatorul Daniel Butunoi și deputații Nicolae Bacalbașa, Florin Popa, Marius Mărgărit și Lucreția Roșca.


Distribuie articolul

You May Also Like