Gălățenii așteaptă cu sufletul la gură să afle ce firma va câștiga licitația pentru refacerea fântânilor de la Romarta

Distribuie articolul

La Galați există un constructor prost grămadă sau niște politicieni care patronează lucruri necurate. Sau amândouă. Zilele trecute, jurnaliștii de la Viața Liberă au dezvăluit faptul că muncitorii firmei care modernizează platoul de la Romarta s-au apucat de reparat fântânile arteziene de la Romarta. Asta deși lucrarea privind fântânile nu a fost încă atribuită fiind scoasă la licitație pe site-ul de licitații publice.

O mai spunem o dată. Muncitorii desfășurau o lucrare care se află în stadiul de proiect și este scoasă la licitație (firmele au putut depune oferte până luni, 28 octombrie). Ați înțeles? Noi, nu!

Trecem peste faptul că Primăria a uitat să bage fântânile în proiectul de modernizare a zonei. Nu este prima dată când edilii dovedesc că au nevoie de lecitină sau de abecedarul gospodarului. De asemenea, nu analizăm suma de peste 100.000 de euro pusă la bătaie pentru a cârpi „Nespălata” și celelalte fântâni de la Romarta. Oricum, imediat după ce informațiile au apărut în presă, muncitorii și-au luat mâinile de pe fântâni.

Totuși, ne izbim frontal de flegma servită sub formă de explicație de Primărie. Cică a fost o eroare a constructorului care nu avea prevăzute lucrările de la fântâni și noroc cu dirigintele de șantier care s-a autosesizat! Ce idioți sunt gălățenii care înghit asemenea explicații!

Încă o dată. O firmă face o lucrare de peste o sută de mii de euro din GREȘEALĂ. Câștigătorul licitației pentru lucrarea în discuție va fi anunțat peste câteva săptămâni. Ar fi culmea norocului ca tot firma zăpăcită să câștige licitația!


Distribuie articolul

You May Also Like