Contrabandiști , după gratii

Distribuie articolul

Nouă persoane au fost reținute, noaptea trecută, după ce polițiștii de Investigarea Criminalității Economice și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au făcut ieri 25 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal de contrabandă și contrabandă calificată, ambele în formă continuată.

Toți suspecții aflați în custodia Poliției vor fi duși astăzi în fața procurorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2015 și până în prezent, persoanele vizate de anchetă ar fi procurat, transportat și depozitat la domiciliile lor țigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare din Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe piața neagră din Galați, după cum au precizat reprezentanții Poliției Galați.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat din casele suspecților aproape 1.000 de pachete de țigări de diferite mărci, fără timbru sau cu timbru din Republica Moldova, 316 sticle cu băuturi alcoolice cu timbru din Republica Moldova, precum și peste 160.000 lei, în monedă națională și valută.


Distribuie articolul

You May Also Like