Secția externă de la Ivești a Spitalului Județean Galați se află pe agenda ministrului Sănătății

Distribuie articolul

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre necesitatea amenajării la Ivești a unei unități medicale moderne. Discuția a avut loc luni, în timpul vizitei ministrului prin județul Galați. Proiectul ar urma să se implementeze sub forma unei secții externe a Spitalului Județean din Galați.

În timpul vizitei la Galați, ministrul Nelu Tătaru a vorbit despre secția externă de la Ivești și despre Spitalul Municipal din Tecuci. Aceste proiecte ar putea fi realizate de viitoarea administrație, a precizat Tătaru.

„Am discutat cu George Stângă despre soluțiile pentru atragerea de fonduri pentru reabilitarea și modernizarea secției externe a spitalului județean, secție care se află la Ivești. Am încredere că, atunci când George va ajunge președinte al Consiliul Județean Galați, aceste fonduri vor ajunge la Ivești pentru secția externă. Același lucru se va întâmpla la Tecuci, unde este urgentă nevoie de bani pentru recondiționarea spitalului municipal. Sănătatea este un sector care trebuie tratat mult mai atent după experiența pandemiei COVID-19”, a anunțat Nelu Tătaru, la Ivești.

Luni, ministrul Sănătății a vizitat mai multe localități din județul Galați. Vizita a avut loc în cadrul campaniei „Galați, ai dreptul la sănătate!”, demarată de liberalii gălățeni. Acțiunea vizează realizarea unui „traseu de sănătate” în județul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like