S-a redeschis centrul de vaccinare drive-thru de la mall-ul din orașul Galați

Distribuie articolul


Marți, 26 octombrie, s-a redeschis centrul de vaccinare drive-thru de la mall-ul din orașul Galați. Decizia a fost luată în contextul în care, în ultima perioadă, mii de gălățeni vin zilnic la centrele de vaccinare din oraș.


Marți dimineață s-a redeschis centrul de vaccinare drive-thru în parcarea Shopping City Galați. Programul zilnic este 8.00 – 20.00 și sunt amenajate două fluxuri pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Pfizer.


În plus, lla Patinoarul „Dunărea” se deschide încă un flux pentru vaccinare, pe lângă cele trei existente.


De asemenea, luni s-a redeschis și centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul”, unde programul este tot zilnic, între orele 8.00 și 20.00. La Baza Siderurgistul sunt trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Astra Zeneca.


Totodată, rămân deschise celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul „Dunărea” cu patru fluxuri de vaccinare (trei pentru Pfizer și unul pentru Moderna) și despre centrul de la Sala Sporturilor (trei fluxuri de vaccinare pentru Pfizer).

Programul la aceste centre este în fiecare zi de la 8.00 la 20.00.

Foto: G4media. ro


Distribuie articolul

You May Also Like