Galațiul, ca un ciur: tot din cauza unei surpări, Primăria a blocat traficul auto pe strada Basarabiei

Distribuie articolul

Galațiul se scufundă: groapa de pe strada Navelor de abia a fost astupată, surparea de pe strada Brăilei încă mai zvâcnește, în timp ce pe strada Basarabiei își face apariția un nou crater. Culmea, puțin mai la vale, edilii se pregătesc să inaugureze sectorul modernizat al străzii Basarabiei.

Primăria municipiului Galați anunță că, începând de luni dimineață, traficul rutier este închis pe strada Basarabiei, pe tronsonul cuprins între străzile Poșta Veche și Anul Revoluției 1848. În zonă, echipele de muncitori efectuează lucrări pentru remedierea unui accident de teren. Vestea proastă pentru șoferi este că strada va fi blocată cel puțin două săptămâni deoarece muncitorii trebuie să scoată linia de tramvai, să sape o groapă și să găsească conducta avariată.

Bineînțeles, lucrarea de pe strada Basarabiei a dat peste cap și circulația autobuzelor și tramvaielor din Galați.

„Având în vedere demararea, începând cu data de 08 aprilie 2019, a lucrărilor de remediere a accidentului de teren de pe strada Basarabiei, tronsonul cuprins între strada Poșta Veche și strada Anul Revoluției 1848, vă informăm că mai multe trasee de transport circulă deviat.

Traseul de autobuz 36 circulă astfel:

TUR, strada Basarabiei – strada Anul Revoluției 1848 – strada Rizer- strada Bolintineanu- strada Domnească – strada Gării- Gara CFR.

RETUR, Gara CFR- strada Gării- strada Domnească- strada Bolintineanu- strada Rizer- strada Anul Revoluției 1848-strada Basarabiei.

Traseele de tramvai 7 și 44 sunt suspendate pe segmentul de drum afectat și  circulă după cum urmează:

Traseul 7-  circulă pe itinerariul Micro 19 – Liceul 9 și retur, cu o frecvență de 18 minute.

Traseul 44 – circulă pe ruta Comat – Liceul 9 și retur, cu o frecvență de 30 minute.” (sursa Transurb)

Să nu uitați: în curând va avea loc marea inaugurare a străzii Basarabiei, sectorul modernizat cuprins între Baia Comunală și strada Mihai Bravu.


Distribuie articolul

You May Also Like