Angajații mai refac stocul de sânge pentru spitale

Distribuie articolul

Poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii de frontieră din Galați au donat sânge, în această dimineață, pentru refacerea stocurilor de sânge și plasmă de care au nevoie spitalele din județ.

„Ne-am strâns cu toţii la Centrul de Trasfuzii Galați, pentru a da un exemplu de solidaritate, la care dorim să se alăture cât mai multe persoane. Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, cu îndemnul de a dona sânge. De asemenea, persoanelor care au trecut prin infecția cu Sars Cov 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă”, transmit angajații MAI din Galați.

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care poate salva vieţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă.

„Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent, pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții”, a precizat IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like