Modificări în mersul trenurilor. Gălățenii și brăilenii vor avea legătură directă cu litoralul

Distribuie articolul

Vor fi modificări în mersul trenurilor. CFR Călători Galaţi informează că sâmbătă, 30 iunie, va intra în vigoare programul estival de transport Trenurile Soarelui 2018. Timp de trei luni, până pe 9 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu 40 de trenuri care asigură legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi din Delta Dunării.

În ceea ce-i privește pe gălățeni și brăileni, legătura cu litoralul pe calea ferată va fi asigurată începând de sâmbătă, după miezul nopții, de trenul InterRegio Galați-Constanța și retur. Zilnic, garnitura va pleca din Galați la ora 05.30 și va ajunge la destinație la 09.22. La întoarcere, trenul va pleca la ora 18.40 și va sosi la Galați la 22.40.

Tot prin regionala Galați vor trece două noi garnituri Iași-Constanța și Suceava-Mangalia. Primul tren va avea stații la Tecuci, Barboși și Brăila iar cel de al doilea va putea fi luat de gălățeni și brăileni de la Făurei. În ceea ce privește legăturile spre sudul litoralului, trenurile vor pleca din oră în oră din gara Constanța către Mangalia, cu opriri în toate stațiunile de pe drum.


Distribuie articolul

You May Also Like