Reguli noi la păcănele și la casele de pariuri. Autoritățile anunță că se redeschid jocurile de noroc

Distribuie articolul

Relaxarea a ajuns și la capitolul jocuri de noroc. Pentru prima dată, reprezentanții Guvernului au vorbit despre redeschiderea cazinourilor și a caselor de pariuri. Data avută în vedere este 15 iunie, dar redeschiderea se va face în condiții stricte.

Vor fi reguli noi în sălile de jocuri și în casele de pariuri. În interior, toată lumea va purta măști și se vor respecta regulile privind distanțarea socială. Persoanele care au simptome de infecție respiratorie nu vor avea dreptul să intre în clădire, iar peste tot vor fi montate marcaje pentru asigurarea unor trasee separate. La intrare se va face dezinfectarea mâinilor, iar între casier și jucători, vor fi montate panouri de plexiglas.

Panouri vor fi montate și în jurul aparatelor. Asta înseamnă că jucătorii nu vor mai putea juca la mai multe aparate în același timp. De asemenea, aparatele vor fi dezinfectate după fiecare client, iar spațiile comune vor trece zilnic prin aceeași procedură.

Redeschiderea sălilor de jocuri de noroc și a caselor de pariuri ar putea fi programată pe 15 iunie, spun oficialii guvernamentali. Aceștia urmăresc evoluția epidemiei și au propus ca redeschiderea să aibă loc în același timp cu cea a restaurantelor.


Distribuie articolul

You May Also Like