Premierul Cîțu anunță că urmează opt ani de guvernare liberală: Reparăm ce au stricat pesediștii

Distribuie articolul


Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat marți că liberalii vor sta la guvernare opt ani pentru a repara ce s-a stricat în ultimii 30 de ani și în perioada comunistă. Declarațiile au fost făcute la Radio Guerilla.


Premierul spune că guvernanții pregătesc reforme care trebuiau făcute în ultimii 30 de ani și anunță că urmează o guvernare liberală de opt ani.


„Vreau să spun că liberalii vor fi la guvernare opt ani de zile, de aceea este nevoie de aceste reforme astăzi, şi le putem face, ca să ne asigurăm guvernarea cel puţin opt ani. Vom aşeza România şi economia pe o direcţie care nu o să mai poată să fie destabilizată aşa uşor după aceea”, a declarat liberalul Florin Cîțu.
Cîțu a atacat PSD și a mai spus că România are nevoie de reforme ample care vor fi realizate și cu banii de la PNRR. „Ceea ce face acest guvern este să repare ce au stricat pesediștii”, a precizat premierul.


Florin Cîțu ar putea candida la funcția de președinte al PNL. Congresul principalului partid de guvernământ va fi organizat la toamnă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns