Consiliul Local Galați de joi, cu aproape 100 de puncte pe Ordinea de zi

Distribuie articolul

Mai precis 96. Avem la vot concesionări și vânzări de terenuri, alipiri parcelare, stabiliri de tarife la unele societăți locale, aprobarea unor Planuri Urbanistice de Detaliu, finanțarea unor evenimente cultural-sportive cum ar fi Semimaraton Galați 2021, Ora de circulație rutieră, Street food ori Parada uniformelor militare.


De asemenea, avem multe investiții în zona lăcașelor de cult atât ortodoxe cât și reformate dar și finanțări pentru mai multe cluburi sportive între care Oțelul Galați, Academia de Baschet, CSM Galați, Handbal Art, United și Luceafărul.
Nu vor lipsi nici șușe de genul acordarea a cinci licențe de taxi sau vânzarea unui teren intravilan, proprietate a Primăriei în strada Stadionului nr. 31 către dr. Onișor, cel care a dat Consiliul Local în judecată pe această chestiune.


În mod logic, această tranzacție ar fi trebuit pusă sau nu pe Ordinea de zi a CL după ce instanța se pronunța cu privire la solicitarea doctorului respectiv.
Nu în ultimul rând, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului pe 2021, care din expunerea de motive reiese o creștere ne-sustenabilă la buget, taxele și impozitele fiind mai mult decât duble față de anul anterior.


Dar, așa știu cei din Primărie cum e cu aritmetica elementară. Una peste alta, o ședință gen ghiveci, marcă înregistrată a socialiștilor. Și dacă mai punem la socoteală că ședința va fi condusă de către useristul Zinică, avem tabloul perfect din „Familia Addams”.


Distribuie articolul

You May Also Like