Pesediștilor, hai mai repede cu noul Cod Penal! Dragnea a fost condamnat la pușcărie

Distribuie articolul

Ce o să mai latre politrucii despre statul paralel! Câte tirade o să auzim despre îngerașul din fruntea partidului căruia procurorii plătiți de Soros i-au tăiat aripile! Asta după ce aceiași judecători care recent l-au achitat pe C.P.Tăriceanu (atunci erau buni) l-au trimis după gratii pe Liviu Dragnea.

Sentința care vine ca o găleată plină de rahat turcesc peste teoriile conspiraționiste promovate de guvernanți a apărut joi, 21 iunie. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual, dar a fost condamnat pentru abuz în serviciu. Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate.

Procurorii îl acuză pe Dragnea că pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman a aranjat să fie angajate la Protecţia Socială două membre PSD, care nu au trecut niciodată pe la acel serviciu. Paguba adusă statului este puţin peste 100.000 de lei, și, probabil deloc întâmplător, un pesedist a redactat un proiect de lege în care abuzul în serviciu (acuzaţia care i se aduce lui Dragnea) să fie considerată infracţiune doar de la 200.000 de euro în sus. Hai mai repede cu legile alea, că intră șeful la pușcărie.


Distribuie articolul

You May Also Like