VIDEO: Record de viteză pe o șosea din județul Galați

Distribuie articolul

Un șofer gălățean a dat radarul peste cap. El a fost prins de polițiști în timp ce circula cu viteza de 212 km/h. Vitezomanul a fost înregistrat de radar pe D.N. 25, între localitățile Independența și Braniștea. Pentru isprava sa, bărbatul a primit câteva „cadouri” de la polițiști.

„La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic, pe D.N. 25, între localitățile Independența și Braniștea, un autoturism care circula cu viteza de 212 km/h. Conducătorul auto, un bărbat de 48 ani, din municipiul Galați a fost sancționat contravențional de polițiști, pentru depășirea vitezei, cu amendă în valoare de 1450 lei, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru a perioadă de 90 de zile”, a anunțat IPJ Galați.

De la începutul anului, până în prezent, una dintre trei amenzi aplicate de polițiștii rutieri a sancționat depășirea regimului legal de viteză. Polițiștii gălățeni au 13 aparate de tip radar. Recent, în dotarea Poliției Rutiere din Galați au intrat și două radare de tip pistol.

Acestea au tehnologie laser de ultimă generație, înaltă fidelitate, o viteză de reacție de 0,33 secunde, o rază de acțiune de până la 1,2 kilometri și înregistrează viteze de până la 322 kilometri pe oră.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like