Încăierare de la femei

Distribuie articolul

A fost scandal monstru ieri, seară, la Potcoava de Aur. Circa 20 de persoane au fost implicate într-o răfuială de stradă, ce risca să degenereze în violență extremă. Bătaia generală, pornită, se pare, de la două femei, a fost oprită de intervenția Detașamentului de Intervenție Rapidă a Poliției Locale din Galați.

”În jur de 20 de persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani, se manifestau violent, îmbrâncindu-se și tulburând liniștea publică. Cei în cauză erau împărțiți în două tabere care încercau să protejeze două persoane de sex feminin ce se loveau reciproc. În această situația au fost alertate toate echipajele de Poliție Locală aflate în zonă dar și echipa de Intervenție Rapidă. La apariția oamenilor legii parte dintre tineri au fugit de la fața locului, însă polițiștii locali au reușit să îi prindă și să îi ducă la sediul instituției unde au fost identificați și au fost aplicate măsurile legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Galați.

După calmarea spiritelor, persoanele care au participat la scandalul de stradă au fost audiate la secție și apoi amendate pentru tulburarea liniștii publice. Valoarea totală a sancțiunilor s-a ridicat la 4.600 de lei.

VEZI AICI FILMUL SCANDALULUI


Distribuie articolul

You May Also Like