Percheziții la Galați și la Brăila. Polițiștii de frontieră au descoperit numeroase haine contrafăcute

Distribuie articolul

Au fost din nou percheziții la Galați și la Brăila. De data aceasta, acțiunea polițiștilor de frontieră a vizat punctele de lucru ale unor societăți comerciale. În urma perchezițiilor desfășurate pe parcursul săptămânii, au fost descoperite numeroase bunuri contrafăcute.

În total, poliţişti de frontieră din cadrul Biroului C.M.I.I.T, compartimentul Expertiza Documentelor de Călătorie şi Criminalistică din cadrul S.T.P.F. Galaţi, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Galaţi şi Brăila, au verificat patru puncte de lucru. Acolo, anchetatorii au descoperit articole de îmbrăcăminte și încălţăminte contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni au depistat peste 170 bucăţi de bunuri, a căror valoare depăşeşte suma de 45.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, bunuri care erau valorificate prin vânzare directă.

„În urma percheziţiilor efectuate la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, au fost descoperite 173 de bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii), toate având inscripţionate însemne ori logouri ale unor mărci protejate. Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare estimată la aproximativ 45.300 lei, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul ITPF.

În acest dosar se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.


Distribuie articolul

You May Also Like