Percheziții în județul Galați: polițiștii sunt pe urmele unor contrabandiști de țigări

Distribuie articolul

12 percheziții domiciliare se desfășoară în județul Galați pentru destructurarea unui grup infracțional organizat având preocupări în sfera contrabandei cu țigări. Miercuri, 21 iunie, la ora 06.00, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial ale Poliției de Frontieră Galaţi sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi au declanşat o acţiune împotriva unui grup format din cetăţeni români şi Republica Moldova. Suspecții au „preocupări infracţionale în sfera contrabandei cu produse accizabile din tutun şi energetice (benzină, motorină)”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră.

Perchezițiile se desfășoară în mai multe locuri din judeţul Galaţi iar numărul de oameni ai legii participanți este mare. „Participă poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial ale Poliţiei de Frontieră Galaţi, Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galaţi, Oancea, Folteşti, Brăila, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi şi lucrători vamali din cadrul D.R.V. Galaţi”, precizează reprezentanții STPF Galați.

După percheziții, vor fi conduse la audieri 34 de persoane. „Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi vor proceda la audierea unui număr de 34 persoane, urmând a fi dispuse faţă de acestea măsurile legale după finalizarea audierilor”, anunță polițiștii.

Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentul Operatiuni Speciale.


Distribuie articolul

You May Also Like