Cea mai mare campanie antidrog din România se desfășoară la Galați

Distribuie articolul

O acțiune de amploare a început la Galați. Până duminică, 25 iunie, în oraș are loc o campanie de prevenire a consumului de droguri. Este cea mai mare campanie de acest tip din România, anunță organizatorii de la Primăria Galați și de la Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO).

În programul manifestării sunt incluse seminarii şi conferinţe, distribuirea unor materiale informative, expoziții și conferințe ad-hoc în intersecțiile principale din municipiu. De asemenea, de vineri până duminică, pe stadionul Dunărea vor fi spectacole pentru copii, evenimente culturale, un festival culinar și concerte cu Lidia Buble, Alex Velea și Maxim. Tot acolo va avea loc o nouă ediție a Festivalului urban—Street GALFEST care va include concursuri de baschet 3X3, de fotbal 4X4 și de skateboarding și role.

În fiecare seară, participanții vor lansa 1.000 lampioane și 1.000 baloane cu heliu, iar la final va fi un mare joc de artificii. Pentru întreaga campanie organizată cu ocazia Zilei Mondiale Antidrog municipalitatea a pus la bătaie 45.000 de euro iar CIADO a alocat 15.000 de euro.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns