UPDATE: Inginerul din Matca care și-a ucis concubina a fost arestat

Distribuie articolul

UPDATE

Inginerul din Matca care și-a ucis concubina a fost arestat  

Autorul crimei care a șocat întreaga comunitate din localitatea Matca a fost arestat. Vasile Chirițoiu (63 de ani), angajat la primărie, inginerul agronom din comuna Matca  care a ucis-o pe mama copilului său cu lovituri de sabie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Dosarul cu nr. 3293/121/2017 se află pe rolul Tribunalului Galați.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandatul de arestare preventivă la cererea procurorilor de pe lângă Tribunalul Galaţi, motivul fiind acela că agresorul ar putea reprezenta pericol social pe fondul stresului la care a fost supus de derularea faptelor.

Vasile Chirițoiu  a declarat în faţa procurorilor că a avut un moment în care şi-a pierdut cumpătul din cauza agresivităţii, pe fond de beţie, a victimei. Femeia a încercat să scape fugind la o vecină. Acolo a fost ucisă cu sânge rece de concubin.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Vecinii spun că cei doi se certau des din cauza datoriilor la bancă și a lipsei banilor.

„A fost o crimă oribilă, a măcelărit-o” spun vecinii celor doi.

Reamintim că o femeie  de 49 ani  din Matca județul Galați, a fost ucisă vineri seară de către concubinul ei  cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală.

——-

O femeie de 49 de ani din comuna Matca a fost omorâtă vineri seară de concubin. Între cei doi a izbucnit un scandal, motivul fiind se pare faptul că femeia consuma alcool, iar bărbatul, un inginer agronom  în vârstă de 63 de ani, și-a ieșit din sărite și  a lovit-o pe femeie de mai multe ori cu o sabie artizanală, până când aceasta şi-a dat ultima suflare. Potrivit medicilor, moartea femeii fost deosebit de violentă, sabia afectându-i mai multe organe vitale.

Vecinii sunt cei care au sunat la 112.  Ucigaşul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El este audiat un procurori pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

Cei doi aveau împreună o fetiţă în vârstă de 6 ani .


Distribuie articolul

You May Also Like