Interviu cu gălățeanca noastră, Maria Crăciun: Pregătesc lansarea piesei „Buchet de vise”. Sper să fie un real succes!

Distribuie articolul

Maria Crăciun este o forță muzicală tânără, ce ne încântă de la vârsta de 5 ani. Este recunoscută deja și pe plan international și se bucură de numeroase premii.

R.: Pentru cei care nu te cunosc așa bine, ce trofee ai primit și ce genuri de muzică îmbini?

Maria Crăciun: Ca si artist mă reprezintă un palmares constituit din multe premii și trofee dintre care cele mai importante sunt Premiul Juriului la Rai Uno Italia, Laureata la SanRemo Junior, Trofeul Slavianski Bazaar- Belarus, Trofeul Doua Inimi Gemene- Chișinau, Premiul Radio Romania Junior și multe altele.

Am cântat la Vatican în fața Papei Benedict, am cântat alături de AlBano și mulți alți artiști consacrați.

Mă reprezintă un repertoriu divers de mai multe genuri de muzică.

R.: Ce noutăți ai pregătit pentru public?

Maria Crăciun: Pentru luna septembrie am un proiect important ce constă în lansarea unei piese dinamice, fresh, ce se numește „Buchet de vise”.

R.: Ce ne poți dezvălui despre noua piesă?

Maria Crăciun: Detaliile unei colaborări minunate și alte amănunte vi le voi spune la momentul lansării, pot doar să spun că această piesa este rodul unei colaborări minunate cu un mare compozitor.

R.: Ce planuri de viitor ai?

Maria Crăciun: În viitorul apropiat îmi doresc ca piesa “Buchet de vise”, compusă de domnul Laurențiu Matei să fie promovată pe măsura valorii ei pentru că este o piesă frumoasă și să cânt cât mai mult în continuare.

R: Cine sunt cei care cred în tine și îți oferă și sprijin financiar?

Maria Crăciun: Orice artist știe că dacă nu se bucură de susținerea morală și materială a celor care cred în el nu poate merge mai departe.

De aceea eu vreau să le mulțumesc din tot sufletul celor care cred în mine, mă susțin personal și pe rețelele de socializare, dar și celor care au investit cu drag în realizarea drumului meu în muzică și aici aș vrea să amintesc sprijinul constant al părintelui Gherghe de la Sfânta Biserică Mavromol, domnului director Alexandru Șerban de la firma Criomec și domnului manager Savin de la restaurantul Royal Galați.

R.: Cât de des participi la evenimentele organizate de Primăria Municipiului Galați?

Maria Crăciun: Sunt invitată de autoritățile locale gălățene la cele mai distinse evenimente unde cânt imnul României.

Este o onoare pe care o trăiesc de câțiva ani buni și vreau să îi mulțumesc domnului primar Ionuț Pucheanu pentru încrederea pe care mi-o acordă.

Nu cred că este un sentiment mai înălțător pentru un om decât acela de a cânta imnul patriei sale.

R.: Îți mulțumesc în numele redacției ExpressdeDunăre.ro pentru interviul acordat și îți urez mult noroc în continuare și cât mai multe melodii de top.

Maria Crăciun: Mulțumesc din suflet și abia aștept să ascultați noua piesă, „Buchet de vise” și să ne bucurăm împreună de succes. Toate cele bune!

 


Distribuie articolul

You May Also Like