UPDATE/ O autospecială de Poliție, filmată în timp ce circula pe contrasens

Distribuie articolul

UPDATE 2/ Polițstul care a circulat pe contrasens a fost sancționat cu avertisment. Colegii săi au dat dovadă de blândețe și nu l-au amendat cu până la 870 de lei, așa cum prevede legea.

———————

UPDATE/ Polițistul care a condus autospeciala Poliției pe contrasens a fost identificat. El a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care, în data de 6 martie a.c., a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

————————

O autospecială de Poliție a fost filmată în timp ce circula pe contrasens la ieșirea din orașul Tecuci. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar comandanții Poliției Galați au solicitat o anchetă deoarece mașina nu era în misiune. Autospeciala de Poliție a fost filmată într-o intersecție aglomerată situată chiar la ieșirea din Tecuci.

Imaginile au fost înregistrate de camera de bord a unei mașini aflate în trecere. Proprietarul acestora le-a postat pe Facebook.

„Autospecială de poliţie surprinsă în timp ce rula pe contrasens, la intrarea în Tecuci. Autoturismul nu avea semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, în imagini observându-se semnalizarea intenţiei de a vira la stânga”, scrie în mesajul care însoțește imaginile.

După ce imaginile au apărut pe Facebook, șefii Poliției au comandat o anchetă. Dacă va fi găsit vinovat, polițistul aflat la volan ar putea fi sancționat.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like