Crește incidența, dar vin concertele…

Distribuie articolul


Artiștii au fost în ultimul an poate cei mai afectați de rigorile pandemice. Unii s-au reprofilat, au optat pentru alte oportunități temporare pentru a presta o activitate sau alta.
După cum bine se știe, in unele municipii dințară, acolo unde incidențele au trecut de 3 cazuri de persoane infectate la mia de locuitori – București, Brașov, Cluj Napoca, Timișoara sau Baia Mare, manifestările culturale desfășurate în spații închise sunt interzise.


La Galați, cu o incidență în creștere, de ieri depășea 2 la mia de locuitori (1,43 la nivelul județului) deja sunt anunțate pentru luna aprilie o serie de concerte sau piese de teatru cu artiști ce provin din alte zone.


Pe spațiile de promovare din municipiu suntem anunțați că actorii Florin Piersic și Medeea Marinescu vor fi…”Singuri în noapte”, Suruceanu va cânta de…primăvară, Doru Octavian Dumitru vine si el cu nu știu ce maimuțăreli, un stand-up iar alții ne invită la nuntă! De parcă asta ar fi permisivă!


Bun, se mișcă ceva, la limita riscului neaoș, însă sunt și rezerve că situația pandemică din aprilie va permite așa manifestări.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns