Noi măsuri de relaxare înainte de Paște. Află AICI ce pregătește Guvernul

Distribuie articolul

Premierul Florin Cîțu a anunțat joi dimineața că Guvernul pregătește noi măsuri de relaxare înainte de Paștele ortodox. Propunerile vor fi trmise Comitetului Național pentru Situații de Urgență și ar putea fi aprobate în ședința de joi a executivului.

Propunerile vizează modificarea programului de circulație a persoanelor în noaptea Învierii. Oamenii ar putea avea voie pe străzi până la ora 5.00, iar magazinele s-ar închide la ora 20.00, vineri, înainte de Paște. De asemenea, Guvernul vrea să deschidă stațiunile de pe litoral.

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU: pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00; magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște; stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, a anunțat Florin Cîțu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență se va reuni joi, înaintea ședinței de Guvern în care va fi aprobată o nouă prelungire a stării de alertă.


Distribuie articolul

You May Also Like