Violențe la Tg. Bujor. O familie întreagă a fost reținută de poliție

Distribuie articolul

Doi frați minori și tatăl lor au fost reținuți de Poliție, după mai multe violențe comise la Târgu Bujor, în județul Galați. Ei sunt acuzați de loviri și alte violențe, tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu și acte de violență asupra animalelor.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi minori, de 16 și 17 ani, din localitate, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui vecin, amenințând persoana respectivă cu moartea și provocând scandal.

Polițiștii au mers imediat la fața locului și i-au surprins pe cei doi în flagrant, constatând că înarmați cu o lopată și un topor, au spart un geam al locuinței și au lovit unul dintre câinii proprietarului.

Din primele verificări s-a stabilit că incidentul s-a produs după ce, în aceeași zi, victima, un bărbat, de 35 de ani, din orașul Târgu Bujor, a depus o plângere față de tatăl celor doi, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, acțiunea lor reprezentând un act de răzbunare pentru această plângere.

Atât cei doi minori, cât și tatăl acestora au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în această cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugere și rănirea sau schingiuirea animalelor”, informează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like