Nici o veste de pe strada Frunzei. Circulația auto și a tramvaielor este interzisă

Distribuie articolul

În orașul Galați a apărut un rezervor de combustibil. A apărut și a dispărut rapid, cât ai zice poc. Este vorba despre rezervorul de la fosta stație peco de pe strada Frunzei uitat de toată lumea de ani de zile, care de câteva zile este vedeta discuțiilor oficiale și neoficiale.

Explozia de luni din parcarea hotelului de pe strada Frunzei, colț cu Prelungirea Brăilei, a răscolit gândurile autorităților locale. Brusc, toată lumea și-a adus aminte că acolo a fost o stație peco și că foștii/actualii proprietari ai afacerilor peco și hotel nu sunt fanii autorizațiilor. Bomboana de pe bomba cu ceas a fost pusă de membrii Comitetului  Local pentru Situații de Urgență Galați care s-au încruntat și au decis să-l pună la treabă pe proprietarul hotelului.

„Lichidatorul/proprietarul imobilului va asigura neutralizarea conținutului rezervoarelor și va verifica instalațiile fostei stații de carburanți. De asemenea, s-a solicitat consolidarea terenului de către proprietar, conform măsurilor dispuse de către expertul autorizat, precum și realizarea unui studiu geo care să reflecte starea de afectare a structurii rutiere, în zona limitrofă exploziei”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Până atunci, strada Frunzei rămâne închisă, motiv pentru șoferi să umble prin frigiderul autorităților.


Distribuie articolul

You May Also Like