Petrișor Potec, câștigător al Premiului Municipiului Galați: „Voi face cea mai bună politică pentru afacerile pe care le gestionez, iar în politică nu voi face niciodată afaceri”

Distribuie articolul

Primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu, a oferit, săptămâna trecută, distincțiile „Premiul Municipiului Galați” și Titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului Galați”. Ceremonia a avut loc la Teatrul Național de Operă și Operetă Nae Leonard.

Titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului Galați” i-a fost acordat profesorului Cătălin Fetecău pentru activitatea de excepție în învățământul universitar.

Distincțiile „Premiul Municipiului Galați” au fost acordate: Societății ALITEC SOLUTION SRL Galaţi pentru contribuția adusă la incluziunea pe piața muncii a persoanelor defavorizate; Centrului de Zi Galați din cadrul Fundației „Inimă de Copil” pentru implicarea și educarea în spiritul voluntariatului și solidarității sociale a comunității gălățene; Societății Șantierul Naval Damen Galați S.A. pentru contribuția remarcabilă adusă la dezvoltarea economică a Municipiului Galați; elevei Daria Teodora Hărăbor pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea școlară; Fundației Comunitare Galați pentru Proiectul Științescu, proiect inovator ce susține dezvoltarea interesului elevilor pentru știință și tehnologie; doamnei Ștefania Tristiana Cojocaru pentru implicarea și energia de care dă dovadă la nivelul comunității și pentru insuflarea spiritului național în rândul tinerilor; doamnei Agriela Monica Măciuceanu pentru dăruire, implicare și rezultatele deosebite obținute în pregătirea Grupului ”Voces”; prof. dr. ing. Iulian Gabriel Bîrsan pentru inițiativa și dezvoltarea cooperării transfrontaliere în învățământul universitar gălățean; studentului Andrei Marian Stoian pentru pasiunea și performanța obținută în domeniul cercetării astronomice.

„Cu ei ne mândrim, oameni care fac performanță în domeniile lor de activitate, care se implică în comunitate și care merită pe deplin aceste distincții. Sunt exemple demne de urmat și adevărate valori pentru orașul nostru.” (Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați)

Societatea ALITEC SOLUTION SRL a primit Premiul Municipiului Galați, ediția 2019. Petrișor Potec, administratorul societății, a ridicat premiul acordat de Primăria Galați pentru contribuția adusă la incluziunea pe piața muncii a persoanelor defavorizate.

Concret, la începutul anului 2019 societatea avea 7 salariați și o cifră de afaceri în jur de 700.000 de lei, iar la sfârșitul anului sunt 70 de salariați și o cifră de afaceri de 11 milioane de lei. Din cei 70 de salariați mai bine de jumătate sunt din categoria persoanelor defavorizate. Petrișor Potec susține că cele mai mari provocări pentru un întreprinzător sunt să-și dezvolte afacerea pe un fundament sănătos, să-și mențină salariații prin crearea unui climat propice muncii, să-și plătească datoriile către bugetul de stat și să fie un partener serios pentru furnizorii societății. Potec este implicat și în politică, așa că și-a făcut planuri pentru perioada următoare.

„Pentru anul viitor vă pot promite așa: voi face cea mai bună politică pentru afacerile pe care le gestionez, iar în politică nu voi face niciodată afaceri!” (Petrișor Potec, om de afaceri și membru PNL)


Distribuie articolul

You May Also Like