Municipiul Tecuci fără buget din cauza unor consilieri toxici!

Distribuie articolul


51,7% pe funcționare și 48,3% pentru investiții.
Cu asta nu au fost de acord consilierii socialiști ai Tecuciului și cei de la struțo-cămila Uniunea Independentă pentru Tecuci (UIPT).


În ședința Consiliului Local, proiectul de buget nu a fost votat de cei amintiți mai sus pe motivații pur aiuristice. De fapt, acolo vorbim de orgolii ieftine ce țin și au ținut mulți ani Tecuciul în loc.

Tot felul de personaje parașutate din localitățile rurale limitrofe vor să impună la Tecuci o variantă de stopare a modernizării localității prin pârghii exclusiv politice, uneori acestea depășind cu mult linia roșie.


Dacă despre cei din UIPT nici n-are rost a ne pierde vremea pentru a comenta ceva, socialiștii din PSD au lăsat municipiul pe vremea mandatelor lui Lazăr sau Hurdubae fără nici un orizont viabil, prăfuit de vremuri ori incompetențe.


De fiecare dată când au fost programate alegeri, a fost buluceală maximă de promisiuni, care mai de care mai tembele.


Primarul Lucian Costin vorbește despre o alianță a consilierilor din UIPT și PSD ce blochează activitatea Primăriei dar și investițiile în derulare.


„Fără buget, putem intra în incapacitate de plată. Asta nu o putem numi decât blocaj intenționat, eminamente politic, pentru interesele tecucenilor” a mai spus primarul Tecuciului.


Distribuie articolul

You May Also Like